2x20

En födelsedag är som alla andra dagar.
 
Fast idag väljer jag att inte städa, inte tvätta och inte laga mat. Och inte vara hemma eller så...
 
 
 
 

Höstplanering

Nu är jag inne i stadiet "planera".
 
Det planeras både här och där och huvudet svämmar över. Försöker hålla reda på med vem jag planerade vad och vad vi planerade till de olika sakerna...
 
Planera är kul och vi skrattar ofta och mycket, men sen ska allt genomföras och varje år funderar jag på hur vi ska hinna och orka genomföra alla dessa enorma projekt som vi sätter fart på.
 
Så kommer julen och hösten lämnas bakom oss och vipps så är allt vi hade planerat genomfört.
 
Det är tur att vi inte har så många projekt på gång hemma just nu. Fast känner jag mig själv rätt så ligger inte hemmaprojekten så långt borta.
 
 
 

Inte mycket

Det händer inte mycket nu...
 
Hösten börjar närma sig och mörkret kommer tidigare och tidigare. Än är det ganska varmt.
 
På ett sätt tycker jag om hösten, på ett annat gör den mig trött och orkeslös. Så blandade känslor fyller min kropp.
 
Matsedel och inköpslistor är skrivna för fyra veckor fram. Kalendern är välplanerad in i minsta detalj. Är det bra eller dåligt? Vet inte. Struktur och planering är viktigt för mig, men kanske går det till överdrift mellan varven. Visst kan jag kasta om och ändra mina planer, det gör jag ganska ofta, med grunden måste vara där så jag har något att kasta om i.
 
För kanske första gången i mitt vuxna liv, känner jag ingen panik över det som inte blev gjort i somras. Vi fick ju trots allt ganska mycket gjort, men också en hel del som inte blev gjort.
 
Livet är förkort för att känna panik över det som inte är gjort.

RSS 2.0