Semester 2

Första semesterveckan är avklarad och det blev lite av en mamma-dotter vecka.
 
Johanna har haft problem med sin klädförvaring så det var det första som vi tog tag i. Efter att besökt IKEA på måndagen skruvade vi hyllor och gardrob på kvällen och tisdagen gick till småfix samt tvättning och strykning (så just nu är jag ikapp med det). Nu fattas bara lamporna i taket och det har jag lite svårt för att fixa själv... inget är som väntans tider.
 
IKEA fick ett nytt besök på onsdagen och sedan for vi vidare till Vinninga och tittade på när Sandra spelade fotboll. Sen ett underbart besök hos bästa Tomica och hennes underbara familj i Hasslösa. Torsdagen ägnades i solen och i skuggan tillsammans med Tomica. Det blev mycket ventilerat den dagen. Johanna och Sandra var i Lidköping och shoppade.
 
Fredagen bar det av söderut igen och tillslut hamnade vi i Ullared där vi lyckades tillbringa fyra timmar. Sen var det skönt att somna i sin säng på kvällen.
 
Helgen har gått till att småpula lite ute och lite inne. Mycket tid har gått till att städa skåp, plocka undan och hitta köket. Jag har varit och är fortfarande efter med både städning och trädgård. Så jag vet ju vad den största delen av min semester kommer att gå till.
 
Önskar att jag kunde släppa allt, men hur hade det då sett ut och luktat hos oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0